vrijdag, mei 23, 2008

Nieuw album Alanis Morissette

Al een hele tijd kun je in het menu aan de linkerkant onder het kopje lekkere muziek de website Zinhof aanklikken. Zelf doe ik dat enkele malen per week en regelmatig haal ik daar dan fantastische muziek vandaan. Toen ik een kleine twee maanden geleden de website bezocht schoot de adrenaline omhoog want daar stond het nieuwe album van Alanis Morissette. Bij het downloaden bleek het te gaan om een tekstbestandje waarin mij duidelijk werd gemaakt dat ik in een 1 april grap (April's Fool) was getrapt. Gevoel voor humor hebben ze wel die Kroaten. Gelukkig kondigde Zinhof aan dat hij Alanis op zijn website zou zetten zodra het nieuwe album beschikbaar zou zijn.


Vandaag (eigenlijk gisteren) was het dan zover en wordt het album Flavors Of Entanglement aangeboden. Ga dus snel naar de Zinhof site en haal 'm binnen want hij is beslist de moeite waard. Wees er snel bij want de site heeft nogal eens te lijden onder actieve deleters. Kijk in dat geval in de shoutbox of er een nieuwe link beschikbaar is of anders bij Phazemp3 en maak gebruik van de zoekfunctie rechtsboven.

Zinhof schrijft het volgende over het album: "The first studio album from Alanis Morissette since 2004, "Flavors Of Entanglement" fuses the organic and the techno prompted by producer Guy Sigsworth (Madonna, Björk). Incorporating beats, loops and synthesizers, the album was designed, says Morissette, so listeners can dance your face off. Balancing introspective confession and delirious joy, the global and the personal, "Flavors Of Entanglement" is a tasty new musical feast from one of pop's most intriguing artists."

1 opmerking:

Anoniem zei

dat haar passie voor muziek en zingen veel vragen beantwoorden en vaak de lege ruimte vult met sentiment en daarna doet opbloeien echt een waanzinge gek wijf om altijd naar teluisteren .afz moises lubrano Rotterdam holland