donderdag, februari 17, 2011

Eigen rund eerst

Op 25 februari 2010 schreef ik over de Eendenterreur in Leusden waar de hardwerkende Nederlandse eend het moest afleggen tegen de (allochtone) Kaapse eend. Ik overwoog toen om me aan te sluiten bij een politieke partij die het onder het motto Eigen Eenden Eerst zou opnemen voor het vaderlandse dier. Gelukkig is er nu zo'n partij en gelukkig is er ook een provinciale ztelkandidaat die als de Grote Leider even wat anders te doen heeft zonder na te denken zijn mond opendoet; tsja, de stomste runderen loeien graag het hardst.

Eigenlijk heeft hij wel een beetje gelijk: die beesten treden altijd in groepen op, vreten uit de staatsruif en staan altijd hinderlijk in de weg wanneer jij erdoor moet om je hond op een leuke plek te laten schijten. Keihard aanpakken die beesten!! Afknallen die hap!! Eigen rund eerst!! Een samenscholingsverbod is wel het minste wat je zou moeten doen.

Update
Van de week zag ik mijnheer Wullink op tv zijn verhaal doen over hooglanders en konikpaarden en eerlijk gezegd kon ik daar niet vrolijk van worden. Het leek me een zielig figuur die amper uit zijn worden kon komen. Het was meer een onsamenhangend gestamel dan een statement over dieren die hier niet thuis zouden horen. Ik heb zojuist even gezocht naar meer informatie en kwam terecht op de Linkedin pagina van deze persoon. En eerlijk gezegd ziet die er best wel indrukwekkend uit.
Zo meldt hij dat hij als vertegenwoordiger van het Nationaal Programma Ouderenzorg (NPO) verbonden is aan de Radboud Universiteit.
Nu heeft de RU een zoekmachine voor namen van medewerkers die al na het intikken van enkele letters resultaten geeft en bij het intikken van WUL hoort Olof Wullink daar niet bij. Maar misschien zit hij daar als vertegenwoordiger van het NPO. Dus even naar de NPO website om te kijken of hij daar welicht te vinden is; Nee dus. Ik heb nog even gecheckt met een veel voorkomende naam als de Vries en dat leverde wel resultaat op maar Wullink? Niks, nada, niente!
In het verleden was hij namens de LPF lid van Provinciale Staten maar toen de LPF ten onder ging kwam Wullink met een nieuwe partij "Eén voor de Vrijheid" om het gedachtegoed van Wilders en Marco Pastors in Gelderland uit te venten. Op de website van de LPF staat een verhaal (overgenomen uit de Gelderlander naar verluidt) waarin Wullink naar voren komt als een gelukszoeker die op z'n zachtst gezegd erg veel moeite heeft om mensen aan zich te binden, het vertrouwen van anderen te winnen of zich ook maar een heel klein beetje populair te maken. Het lijkt er in ieder geval heel sterk op dat zijn maatschappelijke carrière al heel lang behoorlijk in het slop zit.





Geen opmerkingen: