donderdag, december 23, 2010

Kerstwens

En voor wie het niet zo goed kan lezen, er staat:
Prettige feestdagen
en 'n goei 2011
Lilleke friekendel

Ik besloot een New Kids Turbo kerstkaart te maken maar geen gebruik te maken van de krachttermen die je in de film om de halve minuut hoort; wie denkt te weten waar ik de term Lilleke Friekendel vandaan heb mag dat melden.

Over New Kids gesproken: Van wat je in de film ziet over Maaskantje (Sint Michielsgestel) en zijn bewoners is absoluut niets overdreven. Die lui daar zijn echt zo!
Ik heb op de studentenflat Vossenveld gewoond en op mijn gang werd een feest gegeven door vier vrienden. Een van hen, een telg uit een adelijk geslacht uit
Sint Michielsgestel had wat vriendjes van zijn middelbare school uitgenodigd. Daarbij onder meer de Kukel; hij studeerde tandheelkunde in Nijmegen en scheurde daar rond op een Laverda 750. Hij wilde zich specialiseren in kindertandheelkunde maar met de enorme kolenschoppen van handen van de Kukel was dat een beetje moeilijk. Een ander zei nog voor het feest echt op gang was tegen iemand "Van meen cente zulde gaai gin kuuleke in de grônd pisse". Na twee flesjes bier gingen ze helemaal los en we hebben ons allemaal prima vermaakt.

Geen opmerkingen: